LIFESTYLE

Η Μαντόνα το... διέπραξε πάλι - Μετά την Αγκιλέρα και την Σπίαρς, φίλησε στο στόμα την ράπερ Tokischa

Η Μαντόνα το... διέπραξε πάλι - Μετά την Αγκιλέρα και την Σπίαρς, φίλησε στο στόμα την ράπερ Tokischa

Η Μαντόνα γιόρτασε τον μήνα που είναι αφιερωμένος στο Gay Pride με μία συναυλία στη Νέα Υόρκη, το βράδυ της Πέμπτης. Το σόου ήταν πλούσιο από drag queen performances, ενώ την «βασίλισσα της ποπ» συνόδευσε επί σκηνής και η ράπερ από τη Δομινικανή Δημοκρατία, Tokischa.

Το εκρηκτικό ντουέτο ταξίδεψε το κοινό πολλά χρόνια πίσω,στο αλησμόνητο φιλί της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τη Μαντόνα, στα MTV Video Music Awards, του 2003. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο τραγουδίστριες συνεργάστηκαν για το ρεμίξ του «Hung Up» και τα στιγμιότυπα από τον σέξι χορό τους, κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της βραδιάς, ήταν όταν η ράπερ έβαλε το πρόσωπό της πολύ κοντά στο κάτω μέρος του σώματος της 63χρονης σταρ, ενώ λίγο αργότερα οι δυο τους αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί, ξεσηκώνοντας ολόκληρο το στάδιο.

Δείτε παρακάτω τo σχετικό απόσπασμα

 
 


Σύμφωνα με το Rolling Stone, η Tokischa είναι από τις τραγουδίστριες - σύμβολα της σεξουαλικής ελευθερίας, που υποστηρίζουν το queer στοιχείο. «Είμαι πολύ χυδαία στους στίχους μου και όλα όσα εκφράζω είναι πολύ αληθινά. Οι άνθρωποι ταυτίζονται με όλα αυτά», είχε πει σε συνέντευξή της.

 



 

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top