ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολυμβητές στη Λεμεσό διένυσαν οκτώ χιλιόμετρα στη θάλασσα για φιλανθρωπικό σκοπό - «Κανείς δεν είναι μόνος»

Κολυμβητές στη Λεμεσό διένυσαν οκτώ χιλιόμετρα στη θάλασσα για φιλανθρωπικό σκοπό - «Κανείς δεν είναι μόνος»

Την έμπρακτη στήριξη τους στο έργο που επιτελεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου έδειξαν για 3η συνεχή χρονιά οι συμμετέχοντες στο θαλάσσιο μαραθώνιο, που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Λεμεσό. «Κανείς δεν είναι μόνος» ανέφερε ο πρωτεργάτης της πρωτοβουλίας Χρυσόστομος Χρυσοστόμου.

Ομάδα από εθελοντές κολύμπησαν οκτώ χιλιόμετρα, στηρίζοντας το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου. Παράλληλα δυο δρομείς έτρεξαν 26 χιλιόμετρα από το νοσοκομείο Λεμεσού και συνάντησαν στον τερματισμό την ομάδα των κολυμβητών.

Ο εμπνευστής της εκδήλωσης, εθελοντής κολυμβητής Χρυσόστομος Χρυσοστόμου ανέφερε σε δηλώσεις του ότι ο θαλάσσιος μαραθώνιος σκοπό έχει τη στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου για το έργο που επιτελεί εδώ και 50 χρόνια. «Το μήνυμα της ημέρας είναι ότι κανείς δεν είναι μόνος. Επίσης θέλουμε να τονίσουμε ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί» ανέφερε ο κ. Χρυσοστόμου, ευχαριστώντας τους εθελοντές που συμμετείχαν, τη Λιμενική Αστυνομία και τη Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού που συνόδευαν τους κολυμβητές.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, Μπέτυ Αντωνιάδου, ευχαρίστησε τους εθελοντές για τη στήριξη προς το σημαντικό έργο του συνδέσμου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Στην Ολλανδία Κύπριος Πρόεδρος μετά από 34 χρόνια - Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ρούτε

Στην Ολλανδία Κύπριος Πρόεδρος μετά από 34 χρόνια - Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ρούτε

Το εξαίρετο επίπεδο των διμερών σχέσεων Κύπρου και Ολλανδίας επιβεβαίωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας κ. Μαρκ Ρούτε, σε συνάντηση που είχαν απόψε στη Χάγη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top