Κολυμβητές στη Λεμεσό διένυσαν οκτώ χιλιόμετρα στη θάλασσα για φιλανθρωπικό σκοπό - «Κανείς δεν είναι μόνος»

Κολυμβητές στη Λεμεσό διένυσαν οκτώ χιλιόμετρα στη θάλασσα για φιλανθρωπικό σκοπό - «Κανείς δεν είναι μόνος»

Την έμπρακτη στήριξη τους στο έργο που επιτελεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου έδειξαν για 3η συνεχή χρονιά οι συμμετέχοντες στο θαλάσσιο μαραθώνιο, που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Λεμεσό. «Κανείς δεν είναι μόνος» ανέφερε ο πρωτεργάτης της πρωτοβουλίας Χρυσόστομος Χρυσοστόμου.

Ομάδα από εθελοντές κολύμπησαν οκτώ χιλιόμετρα, στηρίζοντας το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου. Παράλληλα δυο δρομείς έτρεξαν 26 χιλιόμετρα από το νοσοκομείο Λεμεσού και συνάντησαν στον τερματισμό την ομάδα των κολυμβητών.

Ο εμπνευστής της εκδήλωσης, εθελοντής κολυμβητής Χρυσόστομος Χρυσοστόμου ανέφερε σε δηλώσεις του ότι ο θαλάσσιος μαραθώνιος σκοπό έχει τη στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου για το έργο που επιτελεί εδώ και 50 χρόνια. «Το μήνυμα της ημέρας είναι ότι κανείς δεν είναι μόνος. Επίσης θέλουμε να τονίσουμε ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί» ανέφερε ο κ. Χρυσοστόμου, ευχαριστώντας τους εθελοντές που συμμετείχαν, τη Λιμενική Αστυνομία και τη Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού που συνόδευαν τους κολυμβητές.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, Μπέτυ Αντωνιάδου, ευχαρίστησε τους εθελοντές για τη στήριξη προς το σημαντικό έργο του συνδέσμου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.