Τζώρτζια Γεωργίου: Το μέλλον της στην ελληνική τηλεόραση, τα δοκιμαστικά και… η Φαίη Σκορδά!

Τζώρτζια Γεωργίου: Το μέλλον της στην ελληνική τηλεόραση, τα δοκιμαστικά και… η Φαίη Σκορδά!

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!», συνάντησε τη Τζώρτζια Γεωργίου η οποία μίλησε για το μέλλον της πρωινής εκπομπής του Star, Breakfast@Star!

«Δεν έχω κάτι να σου πω για το μέλλον της εκπομπής. Δεν κάναμε δοκιμαστικά. Δεν είχαμε ενημερωθεί ότι έρχονται αυτοί οι άνθρωποι για δοκιμαστικά. Ήρθαν άνθρωποι, αλλά στο πλαίσιο της παρέας. Μου έχει τύχει και εμένα σε μια εκπομπή να μου πουν έλα να κάτσεις στην παρέα χωρίς να ξέρω δοκιμαστικό. Δεν έχω ακούσει ότι δε θα συνεχίσουν η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς. Εμείς συνεχίζουμε μέχρι 8 Ιουλίου», είπε η Τζώρτζια Γεωργίου.

Απαντώντας στο σενάριο να αναλάβει το πρωινό του καναλιού η Φαίη Σκορδά η ίδια είπε: «Η Φαίη φεύγει από τον ΑΝΤ1; Κρίμα, μου αρέσουν με το Γιώργο, μου αρέσει που υπάρχει αυτή η κόντρα μεταξύ τους. Εγώ συνεχίζω με όποιον φέρει το Star. Δεν ξέρω αν η Ελίνα κι ο Γιώργος φεύγουν. Εγώ πέρασα καταπληκτικά μαζί τους. Είναι σχετικό αν είναι λίγος ο ένας χρόνος τηλεοπτικής σεζόν».

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την εκλογή νέου Προέδρου του Σώματος, η δημόσια συζήτηση στρέφεται ξανά, σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς, της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Προεδρία της Βουλής, δεν αποτελεί μόνο θέση πολιτικού κύρους, αλλά και θεσμό με ιδιαίτερη συνταγματική και πολιτική βαρύτητα, ο οποίος διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο σε κρίσιμες στιγμές, της σύγχρονης κυπριακής ιστορίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE