Πυρκαγιά σε καλαμιώνα στη Λάρνακα - Έγινε σκόπιμα από αγνώστους

Πυρκαγιά σε καλαμιώνα στη Λάρνακα - Έγινε σκόπιμα από αγνώστους

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου σε καλαμιώνα στην περιοχή Κρασά, παρά το Lucky Star, στις Καμάρες.

Στην περιοχή έσπευσαν τρία στελεχωμένα οχήματα από τον Πυροσβεστικο Σταθμο «Ανδρέα Παπαδόπουλου».

Σύμφωνα με την Πυροσβεστικη Υπηρεσία, η καύση του καλαμιώνα έγινε σκόπιμα από αγνώστους.

Από την πυρκαγιά κάηκαν τέσσερα δεκάρια από καλαμιώνες, σκουπίδια, άχρηστα υλικά και ένα εγκαταλελειμμένο παράπηγμα, κατασκευασμένο από τσίγκους και ξύλα.

Όχημα της Πυροσβεστικης Υπηρεσιας παρέμεινε στην περιοχή κατά την διάρκεια της νύχτας για τυχόν αναζωπύρωση της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE