Φωτιά τα ξημερώματα σε όχημα - Πρόλαβαν τα χειρότερα - Φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα

Φωτιά τα ξημερώματα σε όχημα - Πρόλαβαν τα χειρότερα - Φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα

Φωτιά εκδηλώθηκε σε όχημα τα ξημερώματα της Κυριακής στην επαρχία Πάφου. Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου, το όχημα ανήκει σε μόνιμο κάτοικο Κισσόνεργας και η φωτιά έγινε αντιληπτή στις 3.00 τα ξημερώματα.

Στην σκηνή κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσβησε τη φωτιά, προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από ΤΑΕ Πάφου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.