Κέιτ Μίντλετον: Ντύθηκε στα «χακί» για να τιμήσει τη ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων - Δείτε φωτογραφία

Κέιτ Μίντλετον: Ντύθηκε στα «χακί» για να τιμήσει τη ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων - Δείτε φωτογραφία

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ μοιράστηκε φωτογραφίες της από την επίσκεψή της στην ακαδημία εκπαίδευσης του Πιρμπράιτ τον περασμένο Νοέμβριο.

Η 40χρονη Κέιτ πέρασε τότε τη μέρα της στην Επιχειρησιακή Ταξιαρχία Εκπαίδευσης και ενημερώθηκε για τις νέες στρατολογήσεις και τη διαδικασία εκπαίδευσης.

«Σήμερα, Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων, ο Γουίλιαμ και εγώ θα θέλαμε να τιμήσουμε τους γενναίους άνδρες και γυναίκες, στο παρελθόν και σήμερα, που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις μας, σε θάλασσα, στεριά και αέρα, εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον κόσμο. Σας ευχαριστούμε, εσάς και τις οικογένειές σας, για τη θυσία να μας κρατάτε ασφαλείς» ανέφερε η ίδια στο μήνυμά της μέσω Instagram, αναφερόμενη στην επίσκεψή της στη μονάδα εκπαίδευσης τον περασμένο Νοέμβριο και αναρτώντας τις αντίστοιχες φωτογραφίες.

Πηγή: lifo.gr με πληροφορίες από People

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE