Κέιτ Μίντλετον: Ντύθηκε στα «χακί» για να τιμήσει τη ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων - Δείτε φωτογραφία

Κέιτ Μίντλετον: Ντύθηκε στα «χακί» για να τιμήσει τη ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων - Δείτε φωτογραφία

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ μοιράστηκε φωτογραφίες της από την επίσκεψή της στην ακαδημία εκπαίδευσης του Πιρμπράιτ τον περασμένο Νοέμβριο.

Η 40χρονη Κέιτ πέρασε τότε τη μέρα της στην Επιχειρησιακή Ταξιαρχία Εκπαίδευσης και ενημερώθηκε για τις νέες στρατολογήσεις και τη διαδικασία εκπαίδευσης.

«Σήμερα, Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων, ο Γουίλιαμ και εγώ θα θέλαμε να τιμήσουμε τους γενναίους άνδρες και γυναίκες, στο παρελθόν και σήμερα, που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις μας, σε θάλασσα, στεριά και αέρα, εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον κόσμο. Σας ευχαριστούμε, εσάς και τις οικογένειές σας, για τη θυσία να μας κρατάτε ασφαλείς» ανέφερε η ίδια στο μήνυμά της μέσω Instagram, αναφερόμενη στην επίσκεψή της στη μονάδα εκπαίδευσης τον περασμένο Νοέμβριο και αναρτώντας τις αντίστοιχες φωτογραφίες.

Πηγή: lifo.gr με πληροφορίες από People

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE