Επίκεντρο του σεισμού η Λεμεσός, ακολούθησαν τέσσερις μετασεισμοί - Η ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης

Επίκεντρο του σεισμού η Λεμεσός, ακολούθησαν τέσσερις μετασεισμοί - Η ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης

Σεισμός 2,6 Ρίχτερ σημειώθηκε στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι την Κυριακή, στις 13:23, καταγράφηκε από το σεισμολογικό δίκτυο του Τμήματος αισθητός σεισμός μεγέθους 2,6 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ. Ακολούθησαν μέχρι τις 15:00 τέσσερεις μετασεισμοί, με μεγαλύτερο μέγεθος 1,9 βαθμούς στην κλίμακα Ρίχτερ.

Επισημαίνεται ότι ο σεισμός είχε επίκεντρο στον θαλάσσιο χώρο της Λεμεσού, 4 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης και εστιακό βάθος 13 χιλιόμετρα. Έγινε ελαφρά αισθητός στην πόλη της Λεμεσού.

Προστίθεται ότι το φαινόμενο παρακολουθείται από το Σεισμολογικό Κέντρο του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης και η σχετική πληροφόρηση (σεισμικοί παράμετροι, διαδραστικοί χάρτες κ.τ.λ.) δημοσιεύεται στις ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Σεισμολογικού Κέντρου του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE