Επίκεντρο του σεισμού η Λεμεσός, ακολούθησαν τέσσερις μετασεισμοί - Η ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης

Επίκεντρο του σεισμού η Λεμεσός, ακολούθησαν τέσσερις μετασεισμοί - Η ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης

Σεισμός 2,6 Ρίχτερ σημειώθηκε στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι την Κυριακή, στις 13:23, καταγράφηκε από το σεισμολογικό δίκτυο του Τμήματος αισθητός σεισμός μεγέθους 2,6 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ. Ακολούθησαν μέχρι τις 15:00 τέσσερεις μετασεισμοί, με μεγαλύτερο μέγεθος 1,9 βαθμούς στην κλίμακα Ρίχτερ.

Επισημαίνεται ότι ο σεισμός είχε επίκεντρο στον θαλάσσιο χώρο της Λεμεσού, 4 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης και εστιακό βάθος 13 χιλιόμετρα. Έγινε ελαφρά αισθητός στην πόλη της Λεμεσού.

Προστίθεται ότι το φαινόμενο παρακολουθείται από το Σεισμολογικό Κέντρο του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης και η σχετική πληροφόρηση (σεισμικοί παράμετροι, διαδραστικοί χάρτες κ.τ.λ.) δημοσιεύεται στις ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Σεισμολογικού Κέντρου του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE