X Factor: Έξαλλος ο Νίκος Μουρατίδης – «Πες μου σε παρακαλώ να πυροβοληθώ, έχει ντυθεί έτσι;»

X Factor: Έξαλλος ο Νίκος Μουρατίδης – «Πες μου σε παρακαλώ να πυροβοληθώ, έχει ντυθεί έτσι;»

Η Κατερίνα Λαζαρίδου ανέβηκε στη σκηνή του X Factor και για την αποψινή βραδιά επέλεξε να ερμηνεύσει το «Τα Λέμε». Αν και το τραγούδι δίχασε τους κριτές γιατί ορισμένοι δεν πίστευαν ότι της ταίριαζε και πολύ, ο Νίκος Μουρατίδης έδωσε έμφαση και στην ενδυματολογική της επιλογή που δεν του άρεσε καθόλου.

«Κι εμένα να μου στείλεις τον ενδυματολόγο σου να του πω παραπάνω από δύο λόγια. Σου ανέφερα την προηγούμενη εβδομάδα κάποια ονόματα Whitney Houston, Celine Dion… Βγήκες να πεις Τα Λέμε. Δεν σου πάει αυτό το κομμάτι, δεν το είπες καλά. Όχι φωνητικά, έχεις φωνάρα για να τελειώνουμε με αυτό. Δεν το έντυσες καλά.

Μια κοπέλα η οποία έχει προδοθεί από έναν ηλίθιο και λέει Τα Λέμε κι αυτή τον βρίζει, έχει ντυθεί έτσι; Πες μου σε παρακαλώ να πυροβοληθώ. Έχει ντυθεί έτσι; Πρόκειται περί τρελής. Βάλε στόχους, ρεπερτόριο και δουλειά. Τη φωνάρα την έχεις» είπε ο Νίκος Μουρατίδης.

Πηγη: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.