Νέα σεισμική δόνηση «ταρακούνησε» τη Λεμεσό - Οι πρώτες πληροφορίες

Νέα σεισμική δόνηση «ταρακούνησε» τη Λεμεσό - Οι πρώτες πληροφορίες

Nέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην Κύπρο, το πρωί της Δευτέρας 27/6.

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο, ο σεισμός σημειώθηκε γύρω στις 9:07 και επίκεντρο ήταν η Λεμεσός.

Πολίτες ανέφεραν στο Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο ότι ο σεισμός ήταν σύντομος και ήπιος. 

Υπενθυμίζεται ότι σεισμική δόνηση μεγέθους 2,6 Ρίχτερ σημειώθηκε και το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης, σημειώθηκαν άλλοι τέσσερις μετασεισμοί μέχρι τις 3 το απόγευμα χθες (26/6). 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE