Έστειλε στο νοσοκομείο 39χρονο με κατάγματα - Συνελήφθη 20χρονος

 Έστειλε στο νοσοκομείο 39χρονο με κατάγματα - Συνελήφθη 20χρονος

Υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 20χρονου ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με Βοηθό Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Κυριάκο Χαραλάμπους, την Κυριακή μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς τραυματισμένος 39χρονος, ο οποίος αφού εξετάστηκε διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα ρηνός και κάταγμα του αριστερού οφθαλμικού κόκκου.

Στο πλαίσιο εξετάσεων που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου προέκυψε μαρτυρία εναντίον 20χρονου. Κατόπιν τούτου εναντίον του 20χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη.

Ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE