Έστειλε στο νοσοκομείο 39χρονο με κατάγματα - Συνελήφθη 20χρονος

 Έστειλε στο νοσοκομείο 39χρονο με κατάγματα - Συνελήφθη 20χρονος

Υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 20χρονου ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με Βοηθό Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Κυριάκο Χαραλάμπους, την Κυριακή μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς τραυματισμένος 39χρονος, ο οποίος αφού εξετάστηκε διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα ρηνός και κάταγμα του αριστερού οφθαλμικού κόκκου.

Στο πλαίσιο εξετάσεων που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου προέκυψε μαρτυρία εναντίον 20χρονου. Κατόπιν τούτου εναντίον του 20χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη.

Ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.