Πήγε σε ξενοδοχείο να χαλαρώσει και τα έκανε όλα «γυαλιά καρφιά» – Συνελήφθη ο 31χρονος

Πήγε σε ξενοδοχείο να χαλαρώσει και τα έκανε όλα «γυαλιά καρφιά» – Συνελήφθη ο 31χρονος

Στη σύλληψη 31χρονου προχώρησε η Αστυνομία, μετά από καταγγελία για πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε ξενοδοχείο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος από τη Λεμεσό, μετέβη σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας όπου και παρέμεινε μεταξύ 25 και 26 Ιουνίου.

Ο υπεύθυνος της υποδοχής του ξενοδοχείου, κατήγγειλε τον 31χρονο, αφού προκάλεσε ζημιές μέσα στο δωμάτιο στο οποίο διέμενε, με την αξία των ζημιών που προκάλεσε, να είναι άγνωστη μέχρι στιγμής.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε από την Αστυνομία και μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου παραδέχθηκε ότι προκάλεσε ζημιές στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE