Στη Γενεύη ο ΠτΔ και η κυπριακή αποστολή: «Πυξίδα μας η ελπίδα» - Δείτε φωτογραφίες
Στην Γενεύη έφτασε η κυπριακή αποστολή ενόψει της άτυπης διάσκεψης για το Κυπριακό.
Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter σημειώνει πως «το @DIKO1976 επέλεξε υποστήριξη @Christodulides επιβραβεύοντας το επί 9 χρόνια βασικό στέλεχος/Υπ. της ‘’πλέον διεφθαρμένης Κυβέρνησης’’ όπως υποστήριζε και την κλοπή του οράματος @IKasoulides. Όραμα που προτάθηκε εναντίον της υποψηφιότητας Τάσσου στις προεδρικές 2008. Κρίμα. Λυπάμαι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευχαριστεί το ΔΗΚΟ ο Χριστοδουλίδης – «Υπηρετεί την ανάγκη για υπερβάσεις, πέραν από κομματικές διαχωριστικές γραμμές»
Το @DIKO1976 επέλεξε υποστήριξη @Christodulides επιβραβεύοντας το επί 9 χρόνια βασικό στέλεχος/Υπ. της «πλέον διεφθαρμένης Κυβέρνησης» όπως υποστήριζε και την κλοπή του οράματος @IKasoulides Όραμα που προτάθηκε εναντίον της υποψηφίοτητας Τάσσου στις προεδρικές 2008. Κρίμα.Λυπάμαι
— NICOS PAPAEFSTATHIOU (@PAPAEFSTATHIN) June 27, 2022
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις