Πιάστηκαν στα χέρια, τους ξυλοφόρτωσε και τους έκλεψε 50 ευρώ – Του πέρασαν χειροπέδες οι Αρχές

Πιάστηκαν στα χέρια, τους ξυλοφόρτωσε και τους έκλεψε 50 ευρώ – Του πέρασαν χειροπέδες οι Αρχές

Στη σύλληψη 24χρονου Αφρικανικής καταγωγής, προχώρησε η Αστυνομία μετά από καταγγελία για συμπλοκή που σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακή, 26 Ιουνίου στο κέντρο της Λευκωσίας, κοντά στον κυκλικό κόμβο του «ΟΧΙ».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος κατά τη διάρκεια καυγά, χτύπησε και τραυμάτισε με μεταλλική ράβδο δύο άντρες Ευρωπαϊκής καταγωγής, ένας εκ των οποίω ήταν 19χρονος, τους έριξε πέτρες και μπουκάλια ενώ τους έκλεψε 50 ευρώ.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λήδρας και αφού εντόπισαν τον Αφρικανό του φόρεσαν χειροπέδες.

Ο 24χρονος παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου αποφασίστηκε να μείνει υπό κράτηση για περίοδο 3 ημερών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE