Πιάστηκαν στα χέρια, τους ξυλοφόρτωσε και τους έκλεψε 50 ευρώ – Του πέρασαν χειροπέδες οι Αρχές

Πιάστηκαν στα χέρια, τους ξυλοφόρτωσε και τους έκλεψε 50 ευρώ – Του πέρασαν χειροπέδες οι Αρχές

Στη σύλληψη 24χρονου Αφρικανικής καταγωγής, προχώρησε η Αστυνομία μετά από καταγγελία για συμπλοκή που σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακή, 26 Ιουνίου στο κέντρο της Λευκωσίας, κοντά στον κυκλικό κόμβο του «ΟΧΙ».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος κατά τη διάρκεια καυγά, χτύπησε και τραυμάτισε με μεταλλική ράβδο δύο άντρες Ευρωπαϊκής καταγωγής, ένας εκ των οποίω ήταν 19χρονος, τους έριξε πέτρες και μπουκάλια ενώ τους έκλεψε 50 ευρώ.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λήδρας και αφού εντόπισαν τον Αφρικανό του φόρεσαν χειροπέδες.

Ο 24χρονος παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου αποφασίστηκε να μείνει υπό κράτηση για περίοδο 3 ημερών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στην Κύπρο ο Βρετανός ΥΠΑΜ για καθησυχασμό -  Βλέπει Πάλμα και ΠτΔ

LIVE: Στην Κύπρο ο Βρετανός ΥΠΑΜ για καθησυχασμό - Βλέπει Πάλμα και ΠτΔ

Μαίνεται για 6η μέρα ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή. ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν. Οι ισραηλινές δυνάμεις σφυροκοπούν και τον Λίβανο, ενώ στο επίκεντρο των επιθέσεων της Τεχεράνης βρίσκονται αμερικανικοί στόχοι σε χώρες του Κόλπου και το Ισραήλ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE