Κούσιος: Συμφωνία για Κατώτατο Μισθό πριν τη λήξη της θητείας του ΠτΔ

Κούσιος: Συμφωνία για Κατώτατο Μισθό πριν τη λήξη της θητείας του ΠτΔ

Την ελπίδα ότι πριν τη λήξη της θητείας του Προέδρου της Δημοκρατίας θα υπάρξει συμφωνία για τον Εθνικό Κατώτατο Μισθό, εξέφρασε ο Κυριάκος Κούσιος, ο οποίος ανέλαβε τη Δευτέρα καθήκοντα Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σε διαδοχή της εκλιπούσας Ζέτας Αιμιλιανίδου.

Σε δηλώσεις του, μετά την παραλαβή του Υπουργείου από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εργασίας, Γιάννη Καρούσο, ο κ. Κούσιος είπε ότι ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του θα προετοιμάσουν το έδαφος και θα συνεχίσουν από εκεί που έχει μείνει η αείμνηστη Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Ερωτηθείς εάν πρέπει να αναμένουμε σύντομα εξελίξεις, ο νέος Υπουργός Εργασίας είπε: «Όπως έχει πει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναλάβει ο ίδιος πρωτοβουλία για το θέμα αυτό. Σίγουρα, ως Υπουργός, μαζί με τους συνεργάτες μου, θα προετοιμάσουμε το έδαφος και θα συνεχίσουμε από εκεί που έχει μείνει με την αείμνηστη Ζέτα».

Ευελπιστώ, πρόσθεσε, ότι «πριν τη λήξη της θητείας του Προέδρου θα μπορέσουμε να έχουμε μια συμφωνία για τον Εθνικό Κατώτατο Μισθό».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.