Κούσιος: Συμφωνία για Κατώτατο Μισθό πριν τη λήξη της θητείας του ΠτΔ

Κούσιος: Συμφωνία για Κατώτατο Μισθό πριν τη λήξη της θητείας του ΠτΔ

Την ελπίδα ότι πριν τη λήξη της θητείας του Προέδρου της Δημοκρατίας θα υπάρξει συμφωνία για τον Εθνικό Κατώτατο Μισθό, εξέφρασε ο Κυριάκος Κούσιος, ο οποίος ανέλαβε τη Δευτέρα καθήκοντα Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σε διαδοχή της εκλιπούσας Ζέτας Αιμιλιανίδου.

Σε δηλώσεις του, μετά την παραλαβή του Υπουργείου από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εργασίας, Γιάννη Καρούσο, ο κ. Κούσιος είπε ότι ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του θα προετοιμάσουν το έδαφος και θα συνεχίσουν από εκεί που έχει μείνει η αείμνηστη Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Ερωτηθείς εάν πρέπει να αναμένουμε σύντομα εξελίξεις, ο νέος Υπουργός Εργασίας είπε: «Όπως έχει πει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναλάβει ο ίδιος πρωτοβουλία για το θέμα αυτό. Σίγουρα, ως Υπουργός, μαζί με τους συνεργάτες μου, θα προετοιμάσουμε το έδαφος και θα συνεχίσουμε από εκεί που έχει μείνει με την αείμνηστη Ζέτα».

Ευελπιστώ, πρόσθεσε, ότι «πριν τη λήξη της θητείας του Προέδρου θα μπορέσουμε να έχουμε μια συμφωνία για τον Εθνικό Κατώτατο Μισθό».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

Η κάλπη μίλησε, η αποχή υποχώρησε στο 66,4% και το πολιτικό θρίλερ μόλις άρχισε. Με 378.150 πολίτες να δίνουν δυναμικό «παρών», ο ΔΗΣΥ κόβει πρώτος το νήμα και το ΑΚΕΛ ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η μάχη για τις 56 έδρες της νέας Βουλής ανάμεσα σε 752 υποψηφίους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE