Κούσιος: Συμφωνία για Κατώτατο Μισθό πριν τη λήξη της θητείας του ΠτΔ

Κούσιος: Συμφωνία για Κατώτατο Μισθό πριν τη λήξη της θητείας του ΠτΔ

Την ελπίδα ότι πριν τη λήξη της θητείας του Προέδρου της Δημοκρατίας θα υπάρξει συμφωνία για τον Εθνικό Κατώτατο Μισθό, εξέφρασε ο Κυριάκος Κούσιος, ο οποίος ανέλαβε τη Δευτέρα καθήκοντα Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σε διαδοχή της εκλιπούσας Ζέτας Αιμιλιανίδου.

Σε δηλώσεις του, μετά την παραλαβή του Υπουργείου από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εργασίας, Γιάννη Καρούσο, ο κ. Κούσιος είπε ότι ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του θα προετοιμάσουν το έδαφος και θα συνεχίσουν από εκεί που έχει μείνει η αείμνηστη Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Ερωτηθείς εάν πρέπει να αναμένουμε σύντομα εξελίξεις, ο νέος Υπουργός Εργασίας είπε: «Όπως έχει πει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναλάβει ο ίδιος πρωτοβουλία για το θέμα αυτό. Σίγουρα, ως Υπουργός, μαζί με τους συνεργάτες μου, θα προετοιμάσουμε το έδαφος και θα συνεχίσουμε από εκεί που έχει μείνει με την αείμνηστη Ζέτα».

Ευελπιστώ, πρόσθεσε, ότι «πριν τη λήξη της θητείας του Προέδρου θα μπορέσουμε να έχουμε μια συμφωνία για τον Εθνικό Κατώτατο Μισθό».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE