ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπούν ξανά οι Νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας «Είναι τραγικό, εν έτη 2022»

Ξεσπούν ξανά οι Νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας «Είναι τραγικό, εν έτη 2022»

Το Κλαδικό Συμβούλιο Νοσηλευτών και άλλου Νοσοκομειακού Προσωπικού θεωρεί ότι η έλλειψη σωστών κτηριακών υποδομών για υποδοχή και στέγαση ασθενών στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας δημιουργεί προβλήματα πληρότητας στους θαλάμους, με αποτέλεσμα κάποιοι ασθενείς να καταλήγουν να κοιμούνται στους καναπέδες ή ακόμα και στο πάτωμα.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το Κλαδικό Συμβούλιο Νοσηλευτών και άλλου Νοσοκομειακού Προσωπικού καταδικάζει αυτές τις πρακτικές, οι οποίες «δείχνουν για ακόμα μια φορά την αδιαφορία της πολιτείας, για άμεση επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος, το οποίο είναι διαχρονικό».

Όπως προσθέτει «είναι αδήριτη ανάγκη να προστατευτούν τόσο οι ασθενείς, όσο και το προσωπικό, που καταβάλλει τις μέγιστες δυνατές προσπάθειες να φέρει εις πέρας τα καθήκοντα του και να προσφέρει ποιοτική φροντίδα στους ασθενείς».

Εκφράζει την ελπίδα πως οι αρμόδιοι φορείς θα εγκύψουν στο πρόβλημα αυτό και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για επίλυσή του.

«Είναι τραγικό, εν έτη 2022, σε μία ευρωπαϊκή χώρα σε ένα ευρωπαϊκό νοσοκομείο να επικρατούν αυτές οι συνθήκες», καταλήγει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκεΠρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top