Δείτε φωτογραφίες: Άμορφη μάζα σιδερικών το μοιραίο όχημα του 80χρονου Αναστάσιου
Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη σκηνή του μοιραίου τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/08) στον αυτοκινητόδρομο Καλό Χωριό προς αεροδρόμιο Λάρνακας.
Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το Κλαδικό Συμβούλιο Νοσηλευτών και άλλου Νοσοκομειακού Προσωπικού καταδικάζει αυτές τις πρακτικές, οι οποίες «δείχνουν για ακόμα μια φορά την αδιαφορία της πολιτείας, για άμεση επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος, το οποίο είναι διαχρονικό».
Όπως προσθέτει «είναι αδήριτη ανάγκη να προστατευτούν τόσο οι ασθενείς, όσο και το προσωπικό, που καταβάλλει τις μέγιστες δυνατές προσπάθειες να φέρει εις πέρας τα καθήκοντα του και να προσφέρει ποιοτική φροντίδα στους ασθενείς».
Εκφράζει την ελπίδα πως οι αρμόδιοι φορείς θα εγκύψουν στο πρόβλημα αυτό και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για επίλυσή του.
«Είναι τραγικό, εν έτη 2022, σε μία ευρωπαϊκή χώρα σε ένα ευρωπαϊκό νοσοκομείο να επικρατούν αυτές οι συνθήκες», καταλήγει.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις