Φόβοι για πολλούς νεκρούς σε εκτροχιασμό τρένου στο Μιζούρι – Δείτε φωτογραφίες

Φόβοι για πολλούς νεκρούς σε εκτροχιασμό τρένου στο Μιζούρι – Δείτε φωτογραφίες

Επιβατικό τρένο της Amtrak εκτροχιάστηκε στο Μιζούρι των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον τριών ανθρώπων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Το δυστύχημα συνέβη κοντά στο Κάνσας Σίτι, στην πολιτεία του Μιζούρι, μετά το μεσημέρι της Δευτέρας (τοπική ώρα, βράδυ στην Ελλάδα).


Tο τρένο ταξίδευε προς το Σικάγο.

Περίπου στις 12:41 (τοπική ώρα) το τρένο βρισκόταν στο Μαρσελίν του Μιζούρι με ταχύτητα περίπου 90 μιλιών την ώρα (160 χλμ). Το δυστύχημα συνέβη λίγο αργότερα, όταν το τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό σε διάβαση.

Η Amtrak ανέφερε ότι στο τρένο βρίσκονταν 243 επιβάτες.

Δείτε εικόνες από tweet επιβάτη του τρένου:

kansas-train-2
 

 

kansas-train-3

 

 
kansas-train-4

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE