Φόβοι για πολλούς νεκρούς σε εκτροχιασμό τρένου στο Μιζούρι – Δείτε φωτογραφίες

Φόβοι για πολλούς νεκρούς σε εκτροχιασμό τρένου στο Μιζούρι – Δείτε φωτογραφίες

Επιβατικό τρένο της Amtrak εκτροχιάστηκε στο Μιζούρι των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον τριών ανθρώπων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Το δυστύχημα συνέβη κοντά στο Κάνσας Σίτι, στην πολιτεία του Μιζούρι, μετά το μεσημέρι της Δευτέρας (τοπική ώρα, βράδυ στην Ελλάδα).


Tο τρένο ταξίδευε προς το Σικάγο.

Περίπου στις 12:41 (τοπική ώρα) το τρένο βρισκόταν στο Μαρσελίν του Μιζούρι με ταχύτητα περίπου 90 μιλιών την ώρα (160 χλμ). Το δυστύχημα συνέβη λίγο αργότερα, όταν το τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό σε διάβαση.

Η Amtrak ανέφερε ότι στο τρένο βρίσκονταν 243 επιβάτες.

Δείτε εικόνες από tweet επιβάτη του τρένου:

kansas-train-2
 

 

kansas-train-3

 

 
kansas-train-4

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE