Πλήγμα των ΗΠΑ στη Συρία εναντίον «ηγέτη» οργάνωσης προσκείμενης στην Αλ Κάιντα

Πλήγμα των ΗΠΑ στη Συρία εναντίον «ηγέτη» οργάνωσης προσκείμενης στην Αλ Κάιντα

Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ έπληξαν την επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας με στόχο ανώτερο στέλεχος εξτρεμιστικής οργάνωσης που ανήκει στον αστερισμό της Αλ Κάιντα, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο.

Το πλήγμα είχε στόχο τον Αμπού Χάμζα αλ Γιεμένι, «ανώτερο ηγέτη» της Χούρας αντ Ντιν, οργάνωσης προσκείμενης στην Αλ Κάιντα, καθώς κινείτο μόνος με μοτοσικλέτα, κατά το δελτίο Τύπου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως το πλήγμα δεν προκάλεσε απώλειες στις τάξεις των αμάχων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.