Πλήγμα των ΗΠΑ στη Συρία εναντίον «ηγέτη» οργάνωσης προσκείμενης στην Αλ Κάιντα

Πλήγμα των ΗΠΑ στη Συρία εναντίον «ηγέτη» οργάνωσης προσκείμενης στην Αλ Κάιντα

Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ έπληξαν την επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας με στόχο ανώτερο στέλεχος εξτρεμιστικής οργάνωσης που ανήκει στον αστερισμό της Αλ Κάιντα, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο.

Το πλήγμα είχε στόχο τον Αμπού Χάμζα αλ Γιεμένι, «ανώτερο ηγέτη» της Χούρας αντ Ντιν, οργάνωσης προσκείμενης στην Αλ Κάιντα, καθώς κινείτο μόνος με μοτοσικλέτα, κατά το δελτίο Τύπου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως το πλήγμα δεν προκάλεσε απώλειες στις τάξεις των αμάχων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα  - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

Με δύο υποψηφιότητες να θεωρούνται δεδομένες και το ενδεχόμενο μιας τρίτης να παραμένει ανοικτό, διαμορφώνεται το σκηνικό στον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για το χρίσμα των Προεδρικών του 2028. Η Αννίτα Δημητρίου αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν κανονικά, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στις επόμενες κινήσεις του Ιωνά Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE