Αντιμέτωπος με 16 υποθέσεις κλοπών 31χρονος - Υπο οκταήμερη κράτηση

Αντιμέτωπος με 16 υποθέσεις κλοπών 31χρονος - Υπο οκταήμερη κράτηση

Υπό οκταήμερη κράτηση τελεί πρόσωπο ηλικίας 31 ετών, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών.

Ο 31χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης στις 26/6/2022, ενώ χθες παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο ύποπτος φέρεται να εμπλέκεται σε 16 υποθέσεις κλοπών από διάφορες αποθήκες και υπό ανέγερση οικοδομές, στην περιοχή της εδαφικής αρμοδιότητας του Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωρίου.

Οι κλοπές διαπράχθηκαν μεταξύ Απριλίου – Ιουνίου, 2022 και κλάπηκαν μεταξύ άλλων, καύσιμα, μπαταρίες οχημάτων, καταλύτες και σκαλωσιές.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE