Βίασε και κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικη - Μπαίνει στο κελί 23χρονος

Βίασε και κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικη  - Μπαίνει στο κελί 23χρονος

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου επέβαλε σήμερα συντρέχουσες ποινές φυλάκισης 6 ετών, σε νεαρό άντρα, ηλικίας 23 ετών, ο οποίος κρίθηκε ένοχος μετά από ακροαματική διαδικασία, η οποία διεξάχθηκε κεκλεισμένων των θυρών, σε αδικήματα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης και άλλα με θύμα 15χρονη από το Ηνωμένο Βασίλειο η οποία είχε αναπτύξει φιλική σχέση με τον καταδικασθέντα κατά την περίοδο που αυτή επισκεπτόταν την Κύπρο για διακοπές.

Σύμφωνα με ανακοινωθέν τα αδικήματα διαπράχθηκαν τον Αύγουστο του 2019, εντός του οχήματος του καταδικασθέντα σε παραλιακό χώρο της Πάφου.

Όπως αναφέρεται, λήφθηκε υπόψη προς όφελος του κατηγορούμενου, μεταξύ άλλων, ότι κατά την ηλικία διάπραξης των αδικημάτων ήταν ηλικίας 19 ετών και πως η υπόθεση αρχικά διακόπηκε στο μέσο ακρόασης και επανακαταχωρίστηκε, γεγονός που προκάλεσε περαιτέρω επιμήκυνση στο χρόνο διακρίβωσης της ποινικής ευθύνης του ως κατηγορούμενου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE