Βίασε και κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικη - Μπαίνει στο κελί 23χρονος

Βίασε και κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικη  - Μπαίνει στο κελί 23χρονος

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου επέβαλε σήμερα συντρέχουσες ποινές φυλάκισης 6 ετών, σε νεαρό άντρα, ηλικίας 23 ετών, ο οποίος κρίθηκε ένοχος μετά από ακροαματική διαδικασία, η οποία διεξάχθηκε κεκλεισμένων των θυρών, σε αδικήματα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης και άλλα με θύμα 15χρονη από το Ηνωμένο Βασίλειο η οποία είχε αναπτύξει φιλική σχέση με τον καταδικασθέντα κατά την περίοδο που αυτή επισκεπτόταν την Κύπρο για διακοπές.

Σύμφωνα με ανακοινωθέν τα αδικήματα διαπράχθηκαν τον Αύγουστο του 2019, εντός του οχήματος του καταδικασθέντα σε παραλιακό χώρο της Πάφου.

Όπως αναφέρεται, λήφθηκε υπόψη προς όφελος του κατηγορούμενου, μεταξύ άλλων, ότι κατά την ηλικία διάπραξης των αδικημάτων ήταν ηλικίας 19 ετών και πως η υπόθεση αρχικά διακόπηκε στο μέσο ακρόασης και επανακαταχωρίστηκε, γεγονός που προκάλεσε περαιτέρω επιμήκυνση στο χρόνο διακρίβωσης της ποινικής ευθύνης του ως κατηγορούμενου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE