Στην Ολομέλεια πρόταση νόμου του ΑΚΕΛ για επιβολή πλαφόν στα καύσιμα

Στην Ολομέλεια πρόταση νόμου του ΑΚΕΛ για επιβολή πλαφόν στα καύσιμα

Στην Ολομέλεια της Βουλής οδηγείται πρόταση νόμου του ΑΚΕΛ για επιβολή πλαφόν στα καύσιμα.

Όπως δήλωσε μετά τη συνεδρία της Επιτροπής Εμπορίου της Βουλής, ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Ανδρέας Πασιουρτίδης ολοκληρώθηκε σήμερα η κατ΄ άρθρο συζήτηση της Πρότασης Νόμου του ΑΚΕΛ για επιβολή πλαφόν στα καύσιμα, με την οποία το κόμμα επιθυμεί να παράσχει ακόμα ένα εργαλείο στην Υπουργό Ενέργειας ώστε να επιβάλλει πλαφόν στην τιμή των καυσίμων.

«Με την δέσμευση του Προέδρου της Επιτροπής, η εν λόγω πρόταση (νόμου) οδηγείται στην Ολομέλεια την επόμενη Πέμπτη 7 Ιουλίου και πλέον κάθε πολιτική δύναμη θα πρέπει να τοποθετηθεί δημοσίως επί της Πρότασης Νόμου και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην κοινωνία», είπε ο κ. Πασιουρτίδης.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE