Στην Ολομέλεια πρόταση νόμου του ΑΚΕΛ για επιβολή πλαφόν στα καύσιμα

Στην Ολομέλεια πρόταση νόμου του ΑΚΕΛ για επιβολή πλαφόν στα καύσιμα

Στην Ολομέλεια της Βουλής οδηγείται πρόταση νόμου του ΑΚΕΛ για επιβολή πλαφόν στα καύσιμα.

Όπως δήλωσε μετά τη συνεδρία της Επιτροπής Εμπορίου της Βουλής, ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Ανδρέας Πασιουρτίδης ολοκληρώθηκε σήμερα η κατ΄ άρθρο συζήτηση της Πρότασης Νόμου του ΑΚΕΛ για επιβολή πλαφόν στα καύσιμα, με την οποία το κόμμα επιθυμεί να παράσχει ακόμα ένα εργαλείο στην Υπουργό Ενέργειας ώστε να επιβάλλει πλαφόν στην τιμή των καυσίμων.

«Με την δέσμευση του Προέδρου της Επιτροπής, η εν λόγω πρόταση (νόμου) οδηγείται στην Ολομέλεια την επόμενη Πέμπτη 7 Ιουλίου και πλέον κάθε πολιτική δύναμη θα πρέπει να τοποθετηθεί δημοσίως επί της Πρότασης Νόμου και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην κοινωνία», είπε ο κ. Πασιουρτίδης.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Υπερηφάνεια και συγκίνηση εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή την 66η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE