Στην Ολομέλεια πρόταση νόμου του ΑΚΕΛ για επιβολή πλαφόν στα καύσιμα

Στην Ολομέλεια πρόταση νόμου του ΑΚΕΛ για επιβολή πλαφόν στα καύσιμα

Στην Ολομέλεια της Βουλής οδηγείται πρόταση νόμου του ΑΚΕΛ για επιβολή πλαφόν στα καύσιμα.

Όπως δήλωσε μετά τη συνεδρία της Επιτροπής Εμπορίου της Βουλής, ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Ανδρέας Πασιουρτίδης ολοκληρώθηκε σήμερα η κατ΄ άρθρο συζήτηση της Πρότασης Νόμου του ΑΚΕΛ για επιβολή πλαφόν στα καύσιμα, με την οποία το κόμμα επιθυμεί να παράσχει ακόμα ένα εργαλείο στην Υπουργό Ενέργειας ώστε να επιβάλλει πλαφόν στην τιμή των καυσίμων.

«Με την δέσμευση του Προέδρου της Επιτροπής, η εν λόγω πρόταση (νόμου) οδηγείται στην Ολομέλεια την επόμενη Πέμπτη 7 Ιουλίου και πλέον κάθε πολιτική δύναμη θα πρέπει να τοποθετηθεί δημοσίως επί της Πρότασης Νόμου και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην κοινωνία», είπε ο κ. Πασιουρτίδης.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE