Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Κασουλίδη για τις εξελίξεις στην περιοχή

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Κασουλίδη για τις εξελίξεις στην περιοχή

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον Κύπριο ομόλογό του Ιωάννη Κασουλίδη, το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουνίου.

Αντικείμενο της συνομιλίας των δύο Υπουργών Εξωτερικών ήταν οι ευρύτερες εξελίξεις στην περιοχή, στο πλαίσιο του συντονισμού των δύο χωρών.

«Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ της  Κύπρου Ιωάννη Κασουλίδη, στο πλαίσιο του στενού συντονισμού Ελλάδας-Κύπρου, για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή», ανέφερε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, σε ανάρτησή του στο Twitter.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE