ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος με Ιερέα στην Ελλάδα: «Λιγότερο κακό αυτό που φέρεται να έκανε η Πισπιρίγκου από τις εκτρώσεις»

Σάλος με Ιερέα στην Ελλάδα: «Λιγότερο κακό αυτό που φέρεται να έκανε η Πισπιρίγκου από τις εκτρώσεις»

Ακόμα μία δήλωση-κήρυγμα που αναμένεται να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες, καθώς προέρχεται από έναν ιερέα σχετικά με τις αμβλώσεις.

Σε αυτό το βίντεο, ο ιερέας επικαλούμενος τον Άγιο Παΐσιο, λέει ότι είναι προτιμότερο μια γυναίκα να σκοτώσει το παιδί της μετά τη βάπτιση, παρά μέσα στην κοιλιά της και μάλιστα αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τον θάνατο των τριών παιδιών της.

Διαβάστε όσα είπε:

«Εκείνες εκεί που φωνάζουνε τώρα που φωνάζανε, να την λιντσάρουν θέλανε, ρωτήστε να δείτε, ας ρωτήσει η καθεμιά με το εαυτό της, πόσες εκτρώσεις έχει κάνει; Πόσα παιδιά έχει σκοτώσει;

Και μάλιστα αν θέλετε να σας υπενθυμίσω ίσως τι είπε, ότι είναι λιγότερο κακό αυτό που έκανε αυτή, αυτό που κάνουμε εμείς με το να σκοτώσουμε εμείς ένα παιδί πριν έρθει ακόμα στη ζωή, δεν το λέει ο Άγιος Παΐσιος αυτό;

Είναι προτιμότερο λέει η γυναίκα να γεννήσει το παιδί της να το βαφτίσει και μετά να το σκοτώσει, παρά να το σκοτώσει μέσα στη κοιλιά. Αλλά αγαπητοί μου αδελφοί βλέπετε, επειδή μας ελέγχει η συνείδηση και νομίζουμε ότι θα την καθησυχάσουμε, βγάλαμε όλο μας το μένος σε αυτή την ταλαίπωρη.

Άλλα δεν θα ήταν μια ευκαιρία να γυρίσουμε στον εαυτό μας και να μετανοήσουμε για αυτά τα εγκλήματα που κάνουμε κάθε μέρα, όλη η κοινωνία μας, και να υποκρινόμαστε δήθεν ότι είμαστε σωστοί και ότι λυπηθήκαμε, ότι λυπόμαστε εμείς τα παιδιά εεε… που η καημένη εκείνη έχει σκοτώσει, τουλάχιστον λένε οι άνθρωποι, να σταματήσουμε την υποκρισία να μετανοήσουμε να εξομολογηθούμε και να ζητήσουμε το έλεος του Θεού, γιατί όπως βλέπετε πάμε απ’ το κακό στο χειρότερο».

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @womenlikeyou_backup

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top