ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λειτουργούν! Δείτε ποιες επιπλέον υπηρεσίες προσφέρουν τα ταχυδρομεία στους πολίτες

Λειτουργούν! Δείτε ποιες επιπλέον υπηρεσίες προσφέρουν τα ταχυδρομεία στους πολίτες

Την έναρξη παροχής Υπηρεσιών Κέντρων Πολιτών από τα τέσσερα Επαρχιακά Ταχυδρομικά Γραφεία, Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου ανακοίνωσε σήμερα σε δημοσιογραφική διάσκεψη ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων Μάριος Δημητριάδης. Τα Γραφεία έχουν αναδιαμορφωθεί κτιριακά και ενισχυθεί με κατάλληλο εξοπλισμό για να εξυπηρετούν το κοινό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

“Το Υπουργείο μου, υλοποιώντας  τη γενικότερη κυβερνητική πολιτική για καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, θεωρεί ότι το δίκτυο των Κυπριακών Ταχυδρομείων, τόσο στις αστικές όσο και στις αγροτικές περιοχές, αποτελεί ένα εύκολο σημείο πρόσβασης των πολιτών, όπου παράλληλα με την ταχυδρομική τους εξυπηρέτηση, θα έχουν τη δυνατότητα να τύχουν εξυπηρέτησης και για άλλες υπηρεσίες του δημοσίου”, είπε ο κ. Δημητριάδης.

Σημείωσε πως από τα τέσσερα Επαρχιακά Ταχυδρομικά Γραφεία, θα προσφέρονται Υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Υπουργείου Οικονομικών, Υπουργείου Υγείας καθώς και του Τμήματος Οδικών Μεταφορών του Υπουργείου Μεταφορών.

Ανέφερε, επίσης, ότι από τις 14 Σεπτεμβρίου θα προσφέρονται και Υπηρεσίες των Επαρχιακών Διοικήσεων καθώς και του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης  καθώς και ή έκδοση πλαστικοποιημένων αδειών οδήγησης του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

“Αναμένουμε ότι με τη λειτουργία των τεσσάρων ΚΕ.ΠΟ., τα οποία δεν θα λειτουργούν ανταγωνιστικά με τα υφιστάμενα ΚΕΠ, θα βελτιωθεί σημαντικά το επίπεδο της συνολικής εξυπηρέτησης του κοινού, κάτι που όπως έχω προαναφέρει αποτελεί πάγιο στόχο του Υπουργείου μου αλλά και του κράτους γενικότερα”, είπε.

Τελειώνοντας, ο Υπουργός ανέφερε ότι σε συνεργασία με τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, το Υπουργείο εξετάζει τη δυνατότητα παροχής Υπηρεσιών ΚΕ.ΠΟ. και από άλλα επιλεγμένα Ταχυδρομικά Γραφεία, αν είναι δυνατόν εντός του 2016, με έμφαση στις αγροτικές περιοχές και σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της οικονομίας αλλά και στην κοινωνική συνοχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top