ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό - Έκλεισε λωρίδα κυκλοφορίας

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό - Έκλεισε λωρίδα κυκλοφορίας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 29 Ιουνίου στην Λεμεσό με αποτέλεσμα να κλείσει λωρίδα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λόγω οδικής σύγκρουσης που συνέβη μετά τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας προς Πάφο, έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν τραυματίες.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να τηρούν αποστάσεις απο τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών που βρίσκονται στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE