ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό - Έκλεισε λωρίδα κυκλοφορίας

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό - Έκλεισε λωρίδα κυκλοφορίας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 29 Ιουνίου στην Λεμεσό με αποτέλεσμα να κλείσει λωρίδα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λόγω οδικής σύγκρουσης που συνέβη μετά τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας προς Πάφο, έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν τραυματίες.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να τηρούν αποστάσεις απο τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών που βρίσκονται στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE