Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου στη Γερμασόγεια

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου στη Γερμασόγεια

Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου, σε σημείο μετά τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας, στην κατεύθυνση προς Πάφο, που είχε κλείσει προσωρινά γύρω στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης, λόγω οδικής σύγκρουσης.

Στο σημείο της σύγκρουσης είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας.

Με το πέρας των εξετάσεων και αφού τα εμπλεκόμενα οχήματα μετακινήθηκαν από το σημείο της σύγκρουσης, ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία που πλέον συνεχίζει κανονικά.

* Από τη σύγκρουση δεν έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν τον ερχομό Γκουτέρες στην Κύπρο τα Ηνωμένα Έθνη - Συναντά ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Ανακοίνωσαν τον ερχομό Γκουτέρες στην Κύπρο τα Ηνωμένα Έθνη - Συναντά ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Εκπρόσωπός του, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση Τύπου στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE