Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου στη Γερμασόγεια

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου στη Γερμασόγεια

Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου, σε σημείο μετά τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας, στην κατεύθυνση προς Πάφο, που είχε κλείσει προσωρινά γύρω στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης, λόγω οδικής σύγκρουσης.

Στο σημείο της σύγκρουσης είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας.

Με το πέρας των εξετάσεων και αφού τα εμπλεκόμενα οχήματα μετακινήθηκαν από το σημείο της σύγκρουσης, ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία που πλέον συνεχίζει κανονικά.

* Από τη σύγκρουση δεν έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE