Καθαρή αύξηση €121 εκ. στα συνολικά δάνεια τον Μάιο του 2022

Καθαρή αύξηση €121 εκ. στα συνολικά δάνεια τον Μάιο του 2022

Καθαρή αύξηση €121,0 εκατομμύρια σημείωσαν τα συνολικά δάνεια τον Μάιο του 2022, δίνοντας συνέχεια στην καθαρή αύξηση ύψους €64,5 εκ. που παρουσίασαν τον Απρίλιο του 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε την Τρίτη η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.

Ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής έφθασε στο 3,3%, σε σύγκριση με 2,7% τον Απρίλιο 2022.

Το υπόλοιπο των συνολικών δανείων τον Μάιο του 2022 έφθασε σε υψηλό δύο μηνών, στα €28,1 δισ.

Καταθέσεις

Εξάλλου, σύμφωνα με την Κεντρική Τράπεζα, οι συνολικές καταθέσεις τον Μάιο του 2022 κατέγραψαν καθαρή μείωση €166,9 εκ., σε σύγκριση με καθαρή αύξηση €146,5 εκ. τον Απρίλιο 2022.

Ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής έφτασε στο 1,9%, σε σύγκριση με 2,9% τον Απρίλιο 2022.

Το υπόλοιπο των καταθέσεων τον Μάιο 2022 έφθασε στα €50,7 δισ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η συνάντηση του ΠτΔ με Ερχιουρμάν - Θα λάβει χώρα στην οικία του Ντανιέ

«Κλείδωσε» η συνάντηση του ΠτΔ με Ερχιουρμάν - Θα λάβει χώρα στην οικία του Ντανιέ

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, στις 9.30π.μ., στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE