Τουρκία: Μπαράζ παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου στο Αιγαίο

Τουρκία: Μπαράζ παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου στο Αιγαίο

Mπαράζ 64 παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου σημειώθηκε την Τετάρτη από τουρκικά αεροσκάφη, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ.

Μάλιστα οι 34 εξ αυτών έγιναν από ένα τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV). Οι υπόλοιπες 26 έγιναν από 3 αεροσκάφη ATR-72 ναυτικής συνεργασίας και 4 από τουρκικά μαχητικά.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.