Τουρκία: Μπαράζ παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου στο Αιγαίο

Τουρκία: Μπαράζ παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου στο Αιγαίο

Mπαράζ 64 παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου σημειώθηκε την Τετάρτη από τουρκικά αεροσκάφη, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ.

Μάλιστα οι 34 εξ αυτών έγιναν από ένα τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV). Οι υπόλοιπες 26 έγιναν από 3 αεροσκάφη ATR-72 ναυτικής συνεργασίας και 4 από τουρκικά μαχητικά.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE