Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Μάλιστα τα γυρίσματα για τις οντισιόν έχουν ξεκινήσει και το 24χρονο μοντέλο δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.
Με σήμα κατατεθέν της τα πυκνά και ενωμένα, μαύρα της φρύδια ξεκίνησε το #UnibrowMovement, ένα νέο body positive «κίνημα».
Αυτή τη φορά το πολυσυζητημένο μοντέλο, Σοφία Χατζηπαντελή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια γυμνή της φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα: «O ενδυματολογικός κώδικας ήταν business casual».
Η Βίκυ Καγιά σχολίασε γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία της: «Omg (oh my god)», ενώ και ο Γιώργος Καράβας έβαλε κόκκινες καρδιές στην ανάρτησή της.
View this post on Instagram
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




