Σοφία Χατζηπαντελή: Η Κύπρια κριτής του GNTM γυμνή μπροστά στον καθρέπτη - Φωτογραφία

Σοφία Χατζηπαντελή: Η Κύπρια κριτής του GNTM γυμνή μπροστά στον καθρέπτη - Φωτογραφία

Ο 5ος κύκλος του GNTM επιστρέφει σύντομα στις οθόνες μας και η Σοφία Χατζηπαντέλη είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής.

Μάλιστα τα γυρίσματα για τις οντισιόν έχουν ξεκινήσει και το 24χρονο μοντέλο δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Με σήμα κατατεθέν της τα πυκνά και ενωμένα, μαύρα της φρύδια ξεκίνησε το #UnibrowMovement, ένα νέο body positive «κίνημα».

Αυτή τη φορά το πολυσυζητημένο μοντέλο, Σοφία Χατζηπαντελή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια γυμνή της φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα: «O ενδυματολογικός κώδικας ήταν business casual».

Η Βίκυ Καγιά σχολίασε γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία της: «Omg (oh my god)», ενώ και ο Γιώργος Καράβας έβαλε κόκκινες καρδιές στην ανάρτησή της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by sophia ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE