Θλίψη Χριστοδουλίδη για τον χαμό του 27χρονου ΣΥΟΠ - «Οι συνθήκες του θανάτου να διερευνηθούν άμεσα»

Θλίψη Χριστοδουλίδη για τον χαμό του 27χρονου ΣΥΟΠ - «Οι συνθήκες του θανάτου να διερευνηθούν άμεσα»

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια της ζωής του στελέχους της Εθνικής Φρουράς, Παναγιώτη Γιαννιού.  

«Οι συνθήκες του θανάτου του άτυχου στρατιωτικού θα πρέπει να διερευνηθούν διεξοδικά το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να υπάρξει απόδοση ευθυνών όπου υπάρχουν και το κυριότερο, για να φωτιστούν πλήρως τα ακριβή γεγονότα προκειμένου να λειτουργήσουν αποτρεπτικά για το μέλλον. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του Παναγιώτη Γιαννιού», σημείωσε.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE