Θλίψη Χριστοδουλίδη για τον χαμό του 27χρονου ΣΥΟΠ - «Οι συνθήκες του θανάτου να διερευνηθούν άμεσα»

Θλίψη Χριστοδουλίδη για τον χαμό του 27χρονου ΣΥΟΠ - «Οι συνθήκες του θανάτου να διερευνηθούν άμεσα»

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια της ζωής του στελέχους της Εθνικής Φρουράς, Παναγιώτη Γιαννιού.  

«Οι συνθήκες του θανάτου του άτυχου στρατιωτικού θα πρέπει να διερευνηθούν διεξοδικά το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να υπάρξει απόδοση ευθυνών όπου υπάρχουν και το κυριότερο, για να φωτιστούν πλήρως τα ακριβή γεγονότα προκειμένου να λειτουργήσουν αποτρεπτικά για το μέλλον. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του Παναγιώτη Γιαννιού», σημείωσε.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE