Θλίψη Χριστοδουλίδη για τον χαμό του 27χρονου ΣΥΟΠ - «Οι συνθήκες του θανάτου να διερευνηθούν άμεσα»

Θλίψη Χριστοδουλίδη για τον χαμό του 27χρονου ΣΥΟΠ - «Οι συνθήκες του θανάτου να διερευνηθούν άμεσα»

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια της ζωής του στελέχους της Εθνικής Φρουράς, Παναγιώτη Γιαννιού.  

«Οι συνθήκες του θανάτου του άτυχου στρατιωτικού θα πρέπει να διερευνηθούν διεξοδικά το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να υπάρξει απόδοση ευθυνών όπου υπάρχουν και το κυριότερο, για να φωτιστούν πλήρως τα ακριβή γεγονότα προκειμένου να λειτουργήσουν αποτρεπτικά για το μέλλον. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του Παναγιώτη Γιαννιού», σημείωσε.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 45χρονος μοτοσικλετιστής Πέτρος Βουτή

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 45χρονος μοτοσικλετιστής Πέτρος Βουτή

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (28/10) στον δρόμο Καρβουνά-Τροόδους, όταν ο 45χρονος Πέτρος Βουτή, μοτοσικλετιστής έσβησε στην άσφαλτο μετά από σύγκρουση με διπλοκάμπινο όχημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE