Θλίψη Χριστοδουλίδη για τον χαμό του 27χρονου ΣΥΟΠ - «Οι συνθήκες του θανάτου να διερευνηθούν άμεσα»

Θλίψη Χριστοδουλίδη για τον χαμό του 27χρονου ΣΥΟΠ - «Οι συνθήκες του θανάτου να διερευνηθούν άμεσα»

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια της ζωής του στελέχους της Εθνικής Φρουράς, Παναγιώτη Γιαννιού.  

«Οι συνθήκες του θανάτου του άτυχου στρατιωτικού θα πρέπει να διερευνηθούν διεξοδικά το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να υπάρξει απόδοση ευθυνών όπου υπάρχουν και το κυριότερο, για να φωτιστούν πλήρως τα ακριβή γεγονότα προκειμένου να λειτουργήσουν αποτρεπτικά για το μέλλον. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του Παναγιώτη Γιαννιού», σημείωσε.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει σήμερα στις 15:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE