Εντοπίστηκε 25χρονος καταζητούμενος  - Τον έψαχναν για υπόθεση επίθεσης ,απειλής βιαιοπραγίας και κατοχής ναρκωτικών

Εντοπίστηκε 25χρονος καταζητούμενος  - Τον έψαχναν για υπόθεση επίθεσης ,απειλής βιαιοπραγίας και κατοχής ναρκωτικών

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 25 ετών, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής βιαιοπραγίας, κατοχής και χρήσης οργάνου που εκτοξεύει επιβλαβή αέρια, κατοχή ναρκωτικών, και άλλων αδικημάτων. Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ Φεβρουαρίου και 16 Ιουνίου, 2022, στη Λεμεσό.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 25χρονου υπόπτου έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία στις 22 Ιουνίου, 2022, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ο 25χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα χθες Τετάρτη, 29 Ιουνίου, ενώ το πρωί σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης του, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Μετά και τον εντοπισμό του δεν χρίζει η περαιτέρω δημοσίευση της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE