Ωρες αγωνίας για 17χρονο: Εξαφανίστηκε απο τη Δευτέρα - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Ωρες αγωνίας για 17χρονο: Εξαφανίστηκε απο τη Δευτέρα - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Τα στοιχεία και φωτογραφία 17χρονου, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Waked Mahmoud, ημερομηνία γέννησης 23/12/2004, από τον Λίβανο, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στις 30 Ιουνίου, στην Αστυνομία, ελλείπει από τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022.

Ο 17χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά σγουρά μαλλιά, μουστάκι και μούσι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE