Πόλεμος στην Ουκρανία: Δέκα νεκροί σε πολυκατοικία που χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο στην περιφέρεια της Οδησσού

Πόλεμος στην Ουκρανία: Δέκα νεκροί σε πολυκατοικία που χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο στην περιφέρεια της Οδησσού

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι, ανάμεσά τους παιδιά, σκοτώθηκαν όταν ρωσικός πύραυλος έπληξε πολυκατοικία στην περιφέρεια της Οδησσού, του μεγάλου λιμανιού της νότιας Ουκρανίας, ανακοίνωσε σήμερα ουκρανός αξιωματούχος.

«Ο αριθμός των νεκρών στην πολυκατοικία αυξήθηκε στους δέκα», ανέφερε μέσω Telegram ο εκπρόσωπος των περιφερειακών αρχών της Οδησσού, ο Σερχίι Μπρατσούκ.

Νωρίτερα, οι αρχές έκαναν λόγο για έξι νεκρούς, ανάμεσά τους τρία παιδιά. Είναι αδύνατο οι πληροφορίες αυτές να επαληθευτούν με ανεξάρτητο τρόπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE