Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο – Συγκρούστηκαν τρία οχήματα

Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο – Συγκρούστηκαν τρία οχήματα

Τροχαίο ατύχημα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (01/07) στον αυτοκινητόδρομο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στο ύψος Μουτταγιάκας και Γερμασόγειας.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο ατύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα, το ένα με εκτεταμένες ζημιές.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες μέχρι στιγμής.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται.

Δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε την ίδια ώρα λίγο πιο κάτω στην έξοδο Μέσα Γειτονιάς, στο οποίο φαίνεται δύο αυτοκίνητα να συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο διερευνώντας τα αίτια.

Δείτε φωτογραφίες από το δεύτερο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE