Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο – Συγκρούστηκαν τρία οχήματα

Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο – Συγκρούστηκαν τρία οχήματα

Τροχαίο ατύχημα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (01/07) στον αυτοκινητόδρομο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στο ύψος Μουτταγιάκας και Γερμασόγειας.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο ατύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα, το ένα με εκτεταμένες ζημιές.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες μέχρι στιγμής.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται.

Δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε την ίδια ώρα λίγο πιο κάτω στην έξοδο Μέσα Γειτονιάς, στο οποίο φαίνεται δύο αυτοκίνητα να συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο διερευνώντας τα αίτια.

Δείτε φωτογραφίες από το δεύτερο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE