Σήμερα η νεκροτομή του 27χρονου ΣΥΟΠ Παναγιώτη - Χαρίζει ζωή με το θάνατο του

Σήμερα η νεκροτομή του 27χρονου ΣΥΟΠ Παναγιώτη - Χαρίζει ζωή με το θάνατο του

Σήμερα αναμένεται να διενεργεθεί η νεκροτομή γύρω στις 17:00 το απόγευμα επι της σορού του 27χρονου ΣΥΟΠ καταδρομέα Παναγιώτη Γιαννιού.

Η νεκροτομή θα διενεργηθεί από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέτα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Η οικόγενεια του αδικοχαμένου 27χρονου αποφάσισε να χαρίσει τα όργανα του παιδιού τους , προσφέροντας ζωή σε συνανθρώπους του. Εφτασε ήδη στην Κύπρο η ειδική επιτροπή από την Ελλάδα για αξιολόγηση των οργάνων, ώστε, αν κριθούν κατάλληλα, να αρχίσουν οι διαδικασίες των μεταμοσχεύσεων. 

Η κηδεία του Παναγιώτη θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο το πρωί στο Ελ Αλαμέιν της Αιγύπτου, όπου θα συμμετάσχει στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου κ. Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου Σίσι.

BEST OF TOTHEMAONLINE