ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το απόλυτο χάος: Εγκλωβισμένη η εξαμελής ομάδα της Βουλής στη Φραγκφούρτη - Χωρίς αποσκευές και ενημέρωση

Το απόλυτο χάος: Εγκλωβισμένη η εξαμελής ομάδα της Βουλής στη Φραγκφούρτη - Χωρίς αποσκευές και ενημέρωση

Χωρίς αποσκευές και εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης βρίσκεται ολόκληρη η εξαμελής ομάδα της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Η εξαμελής ομάδα της Κυπριακής Βουλής Αντιπροσώπων, ταξίδευε απο χθες για να παρευρεθεί στην ετήσια σύνοδο της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη η οποία διεξάγεται στο Μπέρμιχαμ.

Ωστόσο λογω πολύωρων καθυστερήσεων αλλά και ακυρώσεων πτήσεων διαφόρων αεροπορικών εταιρειών , έμειναν παγιδευμένοι στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης.

Η εξαμελής αποστολή, αποτελείται από την Ειρήνη Χαραλαμπίδου, τον Χρίστο Σενέκη, τον Κυριάκο Χατζηγιάννη και λειτουργούς της Βουλής.

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου με ανάρτηση της έκανε γνωστή την ταλαιπωρία και το χάος που επικρατεί, με την ακύρωση πτήσεων τους, ενώ εξήγησε πως ακόμα και οι βαλίτσες τους έχουν χαθεί.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του THEMAONLINE , αναμένεται η εξαμελής αποστολή να επιβιβαστεί σε νεα πτήση στις 16:00, με κάθε επιφύλαξη εαν και αυτή πραγματοποιηθεί, ώστε να προλάβουν να παρευρεθούν στο συνέδριο. Οσό για τις αποσκευές τους, ακόμα δεν υπάρχει πληροφόρηση που βρίσκονται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top