ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το απόλυτο χάος: Εγκλωβισμένη η εξαμελής ομάδα της Βουλής στη Φραγκφούρτη - Χωρίς αποσκευές και ενημέρωση

Το απόλυτο χάος: Εγκλωβισμένη η εξαμελής ομάδα της Βουλής στη Φραγκφούρτη - Χωρίς αποσκευές και ενημέρωση

Χωρίς αποσκευές και εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης βρίσκεται ολόκληρη η εξαμελής ομάδα της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Η εξαμελής ομάδα της Κυπριακής Βουλής Αντιπροσώπων, ταξίδευε απο χθες για να παρευρεθεί στην ετήσια σύνοδο της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη η οποία διεξάγεται στο Μπέρμιχαμ.

Ωστόσο λογω πολύωρων καθυστερήσεων αλλά και ακυρώσεων πτήσεων διαφόρων αεροπορικών εταιρειών , έμειναν παγιδευμένοι στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης.

Η εξαμελής αποστολή, αποτελείται από την Ειρήνη Χαραλαμπίδου, τον Χρίστο Σενέκη, τον Κυριάκο Χατζηγιάννη και λειτουργούς της Βουλής.

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου με ανάρτηση της έκανε γνωστή την ταλαιπωρία και το χάος που επικρατεί, με την ακύρωση πτήσεων τους, ενώ εξήγησε πως ακόμα και οι βαλίτσες τους έχουν χαθεί.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του THEMAONLINE , αναμένεται η εξαμελής αποστολή να επιβιβαστεί σε νεα πτήση στις 16:00, με κάθε επιφύλαξη εαν και αυτή πραγματοποιηθεί, ώστε να προλάβουν να παρευρεθούν στο συνέδριο. Οσό για τις αποσκευές τους, ακόμα δεν υπάρχει πληροφόρηση που βρίσκονται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top