Νέα γκάφα του ρωσικού Πολεμικού Nαυτικού: Bύθισαν δικό τους πλοίο!

Νέα γκάφα του ρωσικού Πολεμικού Nαυτικού: Bύθισαν δικό τους πλοίο!

«Αυτογκόλ» βάζουν οι ρωσικές δυνάμεις, την ώρα που ο Βλαντιμίρ Πούτιν μετρά απώλειες στην Ουκρανία. Πλοίο του πολεμικού ναυτικού... βυθίστηκε όταν προσέκρουσε σε ρωσική νάρκη στη ανοιχτά στη θάλασσα της Μαριούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του πληρώματος είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ρωσικό πολεμικό ναυτικό αντιμετωπίζει μια σημαντική απώλεια. Τον Απρίλιο, είχε χάσει ένα από τα μεγαλύτερα του πλοία του, το καταδρομικό Moskva, το οποίο έχει αρκετές ομοιότητες και με το Black Sea Fleet D-106, το οποίο βυθίστηκε στη Μαριούπολη.

Το ατύχημα αυτό πάντως, δεν πέρασε απαρατήρητο και από χρήστες του διαδικτύου. «Περιμένουμε μια επιβεβαίωση της "αυτοκτονίας" του ρωσικού πλοίου», αναφέρει ένας χρήστης, ενώ άλλος λέει με αρκετή δόση ειρωνίας ότι πρόκειται για «μια ειδική επιχείρηση κάτω από το νερό». Κάποιοι χρήστες, κοροιδεύοντας αναφέρουν ότι το πλοίο Moskva, ήθελε παρέα στον πάτο της θάλασσας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE