Τον «τσάκωσαν» με laughing gas στην Αγία Νάπα – Χειροπέδες σε 20χρονο

Τον «τσάκωσαν» με laughing gas στην Αγία Νάπα – Χειροπέδες σε 20χρονο

Στη σύλληψη 20χρονου για υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης υποξειδίου του αζώτου (laughing gas) προχώρησε τις πρωινές ώρες σήμερα η Αστυνομία, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.15 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε περιοχή της Αγίας Νάπας, 20χρονο να εισπνέει από ένα μπαλόνι, το οποίο περιείχε υποξείδιο του αζώτου. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, στην κατοχή του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 33 αχρησιμοποίητες μεταλλικές αμπούλες, έξι χρησιμοποιημένες μεταλλικές αμπούλες, δύο συσκευές χρήσης αμπούλων και τρία μπαλόνια.

Ακολούθως, ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και ακολούθως, μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς. Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.