VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.15 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε περιοχή της Αγίας Νάπας, 20χρονο να εισπνέει από ένα μπαλόνι, το οποίο περιείχε υποξείδιο του αζώτου. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, στην κατοχή του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 33 αχρησιμοποίητες μεταλλικές αμπούλες, έξι χρησιμοποιημένες μεταλλικές αμπούλες, δύο συσκευές χρήσης αμπούλων και τρία μπαλόνια.
Ακολούθως, ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και ακολούθως, μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς. Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




