Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Ριζοελιάς – Αεροδρομίου Λάρνακας

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Ριζοελιάς – Αεροδρομίου Λάρνακας

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι ο αυτοκινητόδρομος Ριζοελιάς – Αεροδρομίου Λάρνακας είναι πλεόν Ανοικτός για την τροχαία κίνηση.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα τμήμα του αυτοκινητόδορμου είχε κλείσει λόγω των αστυνομικών εξετάσεων, που διεξάγονταν στη σκηνή θανατηφόρας τροχαίας σύγκρουσης, που συνέβη τα ξημερώματα.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE