Θανατηφόρο στη Λάρνακα: Φορούσε κράνος ο 21χρονος Αλέξανδρος – Σύρθηκε για εκατό μέτρα η μοτοσικλέτα

Θανατηφόρο στη Λάρνακα: Φορούσε κράνος ο 21χρονος Αλέξανδρος – Σύρθηκε για εκατό μέτρα η μοτοσικλέτα

Ακόμη ένας άδικος θάνατος «έβαψε» με αίμα την άσφαλτο.

Συνεχίζονται οι έρευνες της Τροχαίας Λάρνακας για το νέο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 21χρονο Αλέξανδρο Αλεξάνδρου.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο συνέβη γύρω στις 12.30π.μ., στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αεροδρομίου Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 21χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου, ακολούθησε δεύτερη σύγκρουση με αυτοκίνητο που εκινείτο στην αριστερή λωρίδα, κινήθηκε πιο αριστερά και προσέκρουσε στο προστατευτικό κυγκλίδωμα.

Η μοτοσικλέτα σύρθηκε στο έδαφος για 100 περίπου μέτρα και ακινητοποιήθηκε.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 21χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, οι οποίες διακόπηκαν και επανήρχισαν γύρω στις 9:00 το πρωί και ολοκληρώθηκαν μία περίπου ώρα αργότερα.

Όπως διαπιστώθηκε ο 21χρονος έφερε προστατευτικό κράνος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE