Θανατηφόρο Λάρνακα: Αύριο η κηδεία του 21χρονου Αλέξανδρου - Η επιθυμία της οικογένειας για άσπρα ρούχα

Θανατηφόρο Λάρνακα: Αύριο η κηδεία του 21χρονου Αλέξανδρου - Η επιθυμία της οικογένειας για άσπρα ρούχα

Ακόμα ένας νέος «έσβησε» στην άσφαλτο. Ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου μετά απο οδική σύγκρουση που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αεροδρομίου Λάρνακας.

Η κηδεία του Αλέξανδρου θα γίνει αύριο Δευτέρα. Την ανακοίνωση έκανε η οικογένεια του μαζί με μια επιθυμία. 

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η κηδεία του πολυαγαπημένου μας γιου, αδελφού, αδελφότεκνου και εγγονού Αλέξανδρου θα γίνει αύριο Δευτέρα 4 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ κ Βασιλείου στο Καλό Χωριό Λάρνακας η ώρα 5μμ. Εισφορές θα γίνονται για την εκκλησία και το Ίδρυμα Δικαίωμα  Ελπίδας για Παιδιά με Αναπηρίες.Όσοι επιθυμούν μπορούν να φορέσουν άσπρα ρούχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE