Θανατηφόρο Λάρνακα: Αύριο η κηδεία του 21χρονου Αλέξανδρου - Η επιθυμία της οικογένειας για άσπρα ρούχα

Θανατηφόρο Λάρνακα: Αύριο η κηδεία του 21χρονου Αλέξανδρου - Η επιθυμία της οικογένειας για άσπρα ρούχα

Ακόμα ένας νέος «έσβησε» στην άσφαλτο. Ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου μετά απο οδική σύγκρουση που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αεροδρομίου Λάρνακας.

Η κηδεία του Αλέξανδρου θα γίνει αύριο Δευτέρα. Την ανακοίνωση έκανε η οικογένεια του μαζί με μια επιθυμία. 

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η κηδεία του πολυαγαπημένου μας γιου, αδελφού, αδελφότεκνου και εγγονού Αλέξανδρου θα γίνει αύριο Δευτέρα 4 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ κ Βασιλείου στο Καλό Χωριό Λάρνακας η ώρα 5μμ. Εισφορές θα γίνονται για την εκκλησία και το Ίδρυμα Δικαίωμα  Ελπίδας για Παιδιά με Αναπηρίες.Όσοι επιθυμούν μπορούν να φορέσουν άσπρα ρούχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE