Θανατηφόρο Λάρνακα: Αύριο η κηδεία του 21χρονου Αλέξανδρου - Η επιθυμία της οικογένειας για άσπρα ρούχα

Θανατηφόρο Λάρνακα: Αύριο η κηδεία του 21χρονου Αλέξανδρου - Η επιθυμία της οικογένειας για άσπρα ρούχα

Ακόμα ένας νέος «έσβησε» στην άσφαλτο. Ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου μετά απο οδική σύγκρουση που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αεροδρομίου Λάρνακας.

Η κηδεία του Αλέξανδρου θα γίνει αύριο Δευτέρα. Την ανακοίνωση έκανε η οικογένεια του μαζί με μια επιθυμία. 

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η κηδεία του πολυαγαπημένου μας γιου, αδελφού, αδελφότεκνου και εγγονού Αλέξανδρου θα γίνει αύριο Δευτέρα 4 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ κ Βασιλείου στο Καλό Χωριό Λάρνακας η ώρα 5μμ. Εισφορές θα γίνονται για την εκκλησία και το Ίδρυμα Δικαίωμα  Ελπίδας για Παιδιά με Αναπηρίες.Όσοι επιθυμούν μπορούν να φορέσουν άσπρα ρούχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE