Θανατηφόρο Λάρνακα: Αύριο η κηδεία του 21χρονου Αλέξανδρου - Η επιθυμία της οικογένειας για άσπρα ρούχα

Θανατηφόρο Λάρνακα: Αύριο η κηδεία του 21χρονου Αλέξανδρου - Η επιθυμία της οικογένειας για άσπρα ρούχα

Ακόμα ένας νέος «έσβησε» στην άσφαλτο. Ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου μετά απο οδική σύγκρουση που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αεροδρομίου Λάρνακας.

Η κηδεία του Αλέξανδρου θα γίνει αύριο Δευτέρα. Την ανακοίνωση έκανε η οικογένεια του μαζί με μια επιθυμία. 

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η κηδεία του πολυαγαπημένου μας γιου, αδελφού, αδελφότεκνου και εγγονού Αλέξανδρου θα γίνει αύριο Δευτέρα 4 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ κ Βασιλείου στο Καλό Χωριό Λάρνακας η ώρα 5μμ. Εισφορές θα γίνονται για την εκκλησία και το Ίδρυμα Δικαίωμα  Ελπίδας για Παιδιά με Αναπηρίες.Όσοι επιθυμούν μπορούν να φορέσουν άσπρα ρούχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE