Θανατηφόρο Λάρνακα: Αύριο η κηδεία του 21χρονου Αλέξανδρου - Η επιθυμία της οικογένειας για άσπρα ρούχα

Θανατηφόρο Λάρνακα: Αύριο η κηδεία του 21χρονου Αλέξανδρου - Η επιθυμία της οικογένειας για άσπρα ρούχα

Ακόμα ένας νέος «έσβησε» στην άσφαλτο. Ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου μετά απο οδική σύγκρουση που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αεροδρομίου Λάρνακας.

Η κηδεία του Αλέξανδρου θα γίνει αύριο Δευτέρα. Την ανακοίνωση έκανε η οικογένεια του μαζί με μια επιθυμία. 

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η κηδεία του πολυαγαπημένου μας γιου, αδελφού, αδελφότεκνου και εγγονού Αλέξανδρου θα γίνει αύριο Δευτέρα 4 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ κ Βασιλείου στο Καλό Χωριό Λάρνακας η ώρα 5μμ. Εισφορές θα γίνονται για την εκκλησία και το Ίδρυμα Δικαίωμα  Ελπίδας για Παιδιά με Αναπηρίες.Όσοι επιθυμούν μπορούν να φορέσουν άσπρα ρούχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE