Ανεξέλεγκτη φωτιά στην Αχαΐα - Mήνυμα 112 και προληπτική εκκένωση στο χωριό Βάλμη

Ανεξέλεγκτη φωτιά στην Αχαΐα - Mήνυμα 112 και προληπτική εκκένωση στο χωριό Βάλμη

Η φωτιά απειλεί σπίτια - Ξεκίνησε από τις Πόρτες Αχαΐας και πήρε γρήγορα διαστάσεις περνώντας στο γειτονικό χωριό Βάλμη - Αυξήθηκαν οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής - Επιχειρούν 11 εναέρια μέσα.

Μαίνεται ανεξέλεγκτα η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Πόρτες Αχαΐας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει κοντά σε οικιστικό κομμάτι, ενώ οργανώθηκε επιχείρηση προληπτικής εκκένωσης, με μήνυμα 112, το εστάλη στους κατοίκους του χωριού Βάλμη όπου και έχουν εξαπλωθεί οι φλόγες.

Η φωτιά στην Αχαΐα εκδηλώθηκε το απόγευμα, όμως δεν άργησε να πάρει διαστάσεις να περάσει στην Ηλεία.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE