Μετά τα θανατηφόρα στήθηκε επιχείρηση απο ομάδα «Ζ» - Κατασχέθηκαν 19 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού

Μετά τα θανατηφόρα στήθηκε επιχείρηση απο ομάδα «Ζ» - Κατασχέθηκαν 19 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού

Στο πλαίσιο της πρόληψης των οδικών συγκρούσεων, της πάταξης του φαινομένου της οχληρίας και της εμπέδωσης του αισθήματος οδικής ασφάλειας, μοτοσικλετιστές της ομάδας ¨Ζ¨ της Τροχαίας Λεμεσού, διενήργησαν μεταξύ των ωρών 8π.μ.-6μ.μ.σήμερα, τροχονομικούς ελέγχους την πολη και ύπαιθρο της Λεμεσού, καθώς και σε σημεία όπου στο παρελθόν είχαν σημειωθεί θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις.

Κατά τους τροχονομικούς ελέγχους κατασχέθηκαν 19 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, εκ των οποίων οι οκτώ εντοπίστηκαν στην ύπαιθρο (περιοχή του Αστυνομικού Σταθμού Αγρού), ενώ έγιναν συνολικά 64 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, εντοπίστηκε 19χρονος, ο οποίος οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα, ενώ βρέθηκε θετικός σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ.

Οι στοχευμένοι έλεγχοι της τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, σε όλο το οδικό δίκτυο παγκύπρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE