Εντοπίστηκε νεκρός αγνοούμενος λουόμενος σε παραλία στο Μενεού

Εντοπίστηκε νεκρός αγνοούμενος λουόμενος σε παραλία στο Μενεού

Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος λουόμενος, σύμφωνα με το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης.

Στις 03 Ιουλίου 2022 και ώρα 21:15, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία από την ΑΔΕ Λάρνακας για αγνοούμενο λουόμενο άνδρα 86 χρονών, στην θαλάσσια περιοχή Μενεού στη Λάρνακα.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Σχέδιο Ε-Δ «ΝΕΑΡΧΟΣ» και κινητοποίησε, ταχύπλοο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, ταχύπλοο της Ομάδας Ναυαγοσωστών Αεροδρομίου Λάρνακας, πεζό περίπολο του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και όχημα με θερμική κάμερα του Συστήματος Παράκτιας Παρατήρησης του ΚΣΕΔ για εκτέλεση ερευνών στην περιοχή του συμβάντος.

Στις 22:15, μετά από εκτεταμένες έρευνες ο 86χρονος εντοπίστηκε νεκρός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE