Διέρρηξαν τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Πάφο για 70 ευρώ – Καταζητείται 19χρονος

Διέρρηξαν τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Πάφο για 70 ευρώ – Καταζητείται  19χρονος

Υπόθεση διάρρηξης της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στην Πάφο διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου καταγγέλθηκε την 1η Ιουλίου από την Υπεύθυνη της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου ότι διαρρήχτηκε το οίκημα και απέσπασαν άγνωστα πρόσωπα το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου επισκέφτηκαν την περιοχή και από περαιτέρω εξετάσεις στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 19χρονου.

Εναντίον του 19χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE