Διέρρηξαν τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Πάφο για 70 ευρώ – Καταζητείται 19χρονος

Διέρρηξαν τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Πάφο για 70 ευρώ – Καταζητείται  19χρονος

Υπόθεση διάρρηξης της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στην Πάφο διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου καταγγέλθηκε την 1η Ιουλίου από την Υπεύθυνη της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου ότι διαρρήχτηκε το οίκημα και απέσπασαν άγνωστα πρόσωπα το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου επισκέφτηκαν την περιοχή και από περαιτέρω εξετάσεις στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 19χρονου.

Εναντίον του 19χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE