Απελπισμένο μήνυμα Κύπριας: «Με κούρασαν οι απατεώνες - Κακοποιημένα μωρά και το Γραφείο να τα αφήνει εκεί»

Απελπισμένο μήνυμα Κύπριας: «Με κούρασαν οι απατεώνες - Κακοποιημένα μωρά και το Γραφείο να τα αφήνει εκεί»

Ολο και αυξάνονται οι συνάνθρωποι μας και συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Ενω οικογένειες και παιδιά μπορεί να ζούν σε ακατάλληλες συνθήκες τόσο οικονομικά όσο και σε περιβάλλον με κακοποίηση και βία στην οικογένεια.

Δεν είναι λίγες οι εθελοντικές ομάδες πολιτών που δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν βοήθεια, όπως μπορούν.

Ωστόσο διαχειριστές  ομάδων έφτασαν στα όρια τους. Μια εκ των διαχειριστών της ομάδας "Εθελοντές στην Κύπρο", ξέσπασε.

Πριν λίγες μέρες με ανάρτηση της στη σελίδα, μίλησε για διάφορα φαινόμενα. Για επιτήδειους και απατατεώνες που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη συμπολιτών τους και την ομάδα. "Τεμπλεληδες" που δεν πηγαίνουν για δουλειά και ζητάνε μόνο βοήθεια. Αναφέρθηκε σε περιπτώσεις κακοποιημένων παιδιών αλλά και την απουσία αρμόδιων αρχών να προχωρήσουν σε άμεσες αποτελεσμάτικές πρακτικές για να "σώσουν" τα παιδιά απο τη βία στην οικογένεια.

 

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.