Απελπισμένο μήνυμα Κύπριας: «Με κούρασαν οι απατεώνες - Κακοποιημένα μωρά και το Γραφείο να τα αφήνει εκεί»

Απελπισμένο μήνυμα Κύπριας: «Με κούρασαν οι απατεώνες - Κακοποιημένα μωρά και το Γραφείο να τα αφήνει εκεί»

Ολο και αυξάνονται οι συνάνθρωποι μας και συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Ενω οικογένειες και παιδιά μπορεί να ζούν σε ακατάλληλες συνθήκες τόσο οικονομικά όσο και σε περιβάλλον με κακοποίηση και βία στην οικογένεια.

Δεν είναι λίγες οι εθελοντικές ομάδες πολιτών που δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν βοήθεια, όπως μπορούν.

Ωστόσο διαχειριστές  ομάδων έφτασαν στα όρια τους. Μια εκ των διαχειριστών της ομάδας "Εθελοντές στην Κύπρο", ξέσπασε.

Πριν λίγες μέρες με ανάρτηση της στη σελίδα, μίλησε για διάφορα φαινόμενα. Για επιτήδειους και απατατεώνες που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη συμπολιτών τους και την ομάδα. "Τεμπλεληδες" που δεν πηγαίνουν για δουλειά και ζητάνε μόνο βοήθεια. Αναφέρθηκε σε περιπτώσεις κακοποιημένων παιδιών αλλά και την απουσία αρμόδιων αρχών να προχωρήσουν σε άμεσες αποτελεσμάτικές πρακτικές για να "σώσουν" τα παιδιά απο τη βία στην οικογένεια.

 

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE