Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά σε περιοχή του Δήμου Πέγειας

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά σε περιοχή του Δήμου Πέγειας

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε εντός είκοσι λεπτών δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί σε περιοχή του Δήμου Πέγειας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Δασών η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 09:10 στα όρια του Δήμου Πέγειας, περιοχή «Μαυρόσπηλιοι».

«Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στις 09:30, καίγοντας μικρή έκταση με χαμηλή άγρια βλάστηση μαζί με διάσπαρτα χαρουπόδεντρα και ελαιόδεντρα», αναφέρεται.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 12 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα και 2 άτομα της πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE