Ψαράς έπιασε σπάνιο μπλε αστακό στο Πόρτλαντ - Δείτε φωτογραφία

Ψαράς έπιασε σπάνιο μπλε αστακό στο Πόρτλαντ - Δείτε φωτογραφία

Τον πιο σπάνιο αστακό του κόσμου -τον μπλε- έπιασε ένας ψαράς στις ακτές του Πόρτλαντ το Σάββατο.

Ο άνδρας ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Twitter, ωστόσο όπως ανέφερε στην ανάρτησή του, αφού τον έπιασε, μετά τον επέστρεψε στο νερό καθώς είναι εξαιρετικά σπάνιος.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως είναι σχεδόν ακατόρθωτο να τους ψαρέψεις, καθώς μέχρι τώρα υπάρχουν ένας στα δυο εκατομμύρια.

Το μπλε χρώμα του αστακού προέρχεται από μία γενετική ανωμαλία που αναγκάζει τον οργανισμό του να παράγει υπερβολική ποσότητα μιας συγκεκριμένης πρωτεΐνης, κρυστασιανίν, σύμφωνα με το Ενυδρείο SEA.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE