Έγκυος γυναίκα ελεύθερη με περιοριστικούς όρους - Ήταν υπόδικος για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας

Έγκυος γυναίκα ελεύθερη με περιοριστικούς όρους - Ήταν υπόδικος για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας

Με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερη από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου τη Δευτέρα, έγκυος γυναίκα, που τελούσε υπό κράτηση σχετικά με υπόθεση πλαστοπροσωπίας.

Η γυναίκα ήταν υπόδικος μέχρι σήμερα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης, Ροδοσθένης Ροδοσθένους, έφερε ένσταση στη συνέχιση της κράτησης και κατόπιν ακροαματικής διαδικασίας και στη βάση των άρθρων 2 και 3 του περί της Προστασίας Ανήλικων Τέκνων Καταδικασθεισών ή Ύποπτων Μητέρων Νόμος του 2005, το Δικαστήριο άφησε ελεύθερη την έγκυο γυναίκα μέχρι την έναρξη της δίκης. Η έγκυος γυναίκα φέρεται να παρουσίασε πλαστό διαβατήριο στον αερολιμένα Πάφου και έγινε αντιληπτή κατά τον διαβατηριακό έλεγχο.

Το Δικαστήριο όρισε την έναρξη της διαδικασίας για τις 11.8.22.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE