ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερωτήματα Κολοκασίδη για χειρισμούς Γενικής Εισαγγελίας σε υπόθεση με φερόμενη εμπλοκή πολιτικού αρχηγού

Ερωτήματα Κολοκασίδη για χειρισμούς Γενικής Εισαγγελίας σε υπόθεση με φερόμενη εμπλοκή πολιτικού αρχηγού

Εγείρουν πελώρια ερωτήματα και "αποτελούν σφοδρό πλήγμα στη διαφάνεια" οι χειρισμοί της Γενικής Εισαγγελίας σε σχέση με πολύ σοβαρή υπόθεση, που αφορά "κατηγορίες για πλαστογραφία εγγράφων, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, απάτη και άλλα και στην οποία, εμπλέκεται πολιτικός αρχηγός", αναφέρει ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Κολοκασίδης.

Σε ανακοίνωση, που εξέδωσε το επιτελείο, αναφέρεται ότι "ο κυπριακός λαός απαιτεί όπως κομματικά στελέχη και πολίτες τίθενται σε ίση μοίρα ενώπιον του νόμου, ενώ ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να διαγνωσθούν πλήρως και οριστικά οποιεσδήποτε τυχόν εναντίον του κατηγορίες".

Προσθέτει ότι τίθενται συνεπώς τα ερωτήματα "για ποιους λόγους και στη βάση ποιων στοιχείων ο Γενικός Εισαγγελέας έδωσε οδηγίες να αρχειοθετηθεί η υπόθεση και ελαβε ή όχι τελικά κυπριακό διαβατήριο ο ξένος επενδυτής που εμπλέκεται στην υπόθεση και στη βάση ποιων κριτηρίων;" και διερωτάται κατά πόσον "συμφωνούν ή όχι τα πολιτικά κόμματα και οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την προεδρία, ότι πρέπει να ριχθεί άπλετο φως στην πολύκροτη αυτή υπόθεση".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top