Τον «τσάκωσαν» φορτωμένο με ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 27χρονο

Τον «τσάκωσαν» φορτωμένο με ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 27χρονο

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού), διενήργησαν χθες το απόγευμα έρευνα βάση δικαστικού εντάλματος, στην οικία 27χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν αρχικά 3 γραμμάρια κάνναβης και ο 27χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια, εντοπίστηκαν άλλες 12 συσκευασίες που περιείχαν άσπρη συμπαγή ουσία που μοιάζει με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 140 γραμμαρίων περίπου και δύο ζυγαριές ακριβείας στις οποίες υπήρχαν ίχνη κάνναβης και κοκαΐνης.

Στη συνέχεια της έρευνας, εντοπίστηκε στην ταράτσα της οικίας μία συσκευασία που περιείχε 250 γραμμάρια κάνναβης, καθώς επίσης και δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 819 γραμμάρια κάνναβης.

Όλα τα πιο πάνω ανευρεθέντα παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια, ενώ ο 27χρονος τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.